GGD Houtrook veroorzaakt hartfalen

BRON OMROEP FRIESLAND

Een Reactie op “GGD Houtrook veroorzaakt hartfalen

 1. L.Vos 17 maart 2016 om 18:04

  Als er geen echt dwingende regels komen gooien 9 van de tien stokers, als je komt vragen of het wat minder kan, er om te treiteren meteen nog een blokje nat of geverfd hout extra bovenop. Zo gaat dat tegenwoordig. Want de meeste stokers vinden zichzelf geweldig en het lijkt wel hoe smeriger ze stoken, hoe asocialer en hoe meer schijt aan de gedupeerde buren. De stoker vindt zichzelf namelijk een echte man want staatssecretaris Sharon Dijksma heeft hem dat onlangs nog verteld. Het is allemaal maar aanstellerij dat geklaag over houtrook want de overheid heeft hem ook verteld dat het ‘milieuvriendelijk” is en geeft er zelfs subsidie voor , voor deze burenvergiftiging. Dus wie is hier nu de grootste schuldige ?
  Antwoord: onze overheid .
  Het is onze malafide overheid die de adviezen van GGD’s gewoon naast zich neer legt en volstaat met boterzachte ‘stookadviezen “die geen stoker ooit uit zichzelf zal lezen want hij heeft immers geen last ?
  Maar ook houtrookgedupeerden zelf zijn schuldig aan hun eigen leed: Ze zijn niet in staat samen te werken, katten elkaar af en maken geen gezamenlijke vuist.De houtkachellobby lacht zich daarom voorlopig nog steeds rot .Dus zullen we nog wel even moeten leven in die putlucht
  Wel een pluim voor meneer Duim, er zijn ambtenaren om minder ontslagen . Ook milieuorganisaties zijn bang voor subsidieverlies en spreken zich daarom nog steeds niet duidelijk uit. Net als medische fondsen voor Kanker , Hart en vaatziekten Je hoort je nog steeds niet.Wel het Longfonds met haar social media campagne.Wanneer komt de postbus 51 spot ???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: